Наш Блог

Следите за нами в социальных сетях.

Чи може корисний хліб бути смачним?


Хліб на заквасці – це поєднання смаку та користі.
Відродження хлібних традицій та ремесла у поєднанні з сучасними технологіями – для когось це виклик, а для нас це життя.
Щовечора ми починаємо працювати, аби зранку свіжий хліб був на Вашому столі.
Ми робимо хліб на заквасці за класичними рецептами на дровах.
Ми використовуємо лише натуральні продукти.


Отже, наша гордість - Хліб від ТМ «Сімейний хліб»!

Компроміс між смаком та корисними властивостями хліба було знайдено у використанні закваски, технології подовженого бродіння, а також змішуванні різних типів борошна: житнього, пшеничного, гречаного, тощо.

Закваска являє собою суміш молочнокислих бактерій (МКБ), переважно Lactobacillus, а також диких дріжджів. МКБ відповідає за безліч біохімічних процесів у хлібі, зокрема, переробку складних речовин борошна у більш засвоювані нашим організмом складові, створення у тісті ферментів, які додають хлібу улюбленого аромату та смаку. Дикі дріжджі, які містяться у заквасці, роблять хліб м’яким та перетравлюють важкий крохмаль у більш легкі моносахариди. Тому з практичної та наукової точки зору називати будь-який хліб бездріжжовим не зовсім коректно.
Хліб, який випікається з використанням натуральної закваски, потребує більше уваги та обробки під час виробництва, тому термін від замісу тіста до його випічки складає близько 10-12 годин, а для більш елітних сортів хліба може досягати 48 годин.

Метки: Блог

Режим работы

Пн-Вс 9:30 - 22:00
Доставка 10:00 - 21:00

Мы в соц. сетях

О нас

Семейное кафе "Бахчисарай" - это место, где для Вас приготовят традиционную крымскую кухню